Toimitusehdot

1. Risteilyaika. Laivaristeilyn varauksen kesto sovitaan tilauksen yhteydessä. Varaajan on oltava vähintään 18 vuotias. Jos risteilyaika venyy asiakkaan toivomuksesta tai myöhästymisestä, lisätunnit veloitetaan kultakin alkavalta tunnilta 200 euroa / h (sis. alv.).

2. Peruutusehto. Risteilyvaraus laskutetaan heti varauksen jälkeen, maksuehdot kohdassa 6. Varauksen voi peruuttaa veloituksetta 14 vrk ennen tilaisuutta. Jos peruutus tapahtuu alle 14 vrk ennen tilaisuutta, veloitetaan 50 % tilauksen arvosta. Jos peruutus tapahtuu 4 arkipäivää ennen tilaisuutta, veloitetaan koko tilauksen arvo. Peruutusehdot koskevat myös muutoksia henkilömäärässä sekä ravintolapalveluissa.

3. Pikatilauslisä. Pikatilauslisä veloitetaan alle 3 arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa tapahtuneista muutoksista. Pikatilauslisä on +20 % lisätilauksen arvosta. Pikatilauksen osalta emme vastaa menuissa tapahtuneista muutoksista.

4. Vahingonteko. Laivaristeilyn varaaja vastaa laivanomistajan omaisuudelle aiheutuvista vahingoista sekä niiden korjaamisesta aiheutuvista kustannuksista, jotka aiheutuvat varaajan tai varaajan vieraiden toiminnasta.

5. Lisäsiivouspalvelu. Laivatilojen tulee olla asiallisessa kunnossa tilaisuuden jälkeen. Mikäli lisäsiivouksen tarvetta ilmenee, laskutamme tilaajaa siivousliikkeen tekemän erittelyn mukaisesti.

6. Maksuehdot. Laskutettaessa maksuehdot ovat 7 vrk netto ja viivästyskorko 10 %. Laskutuslisä on 5,50 €.

7. Ruokatuotteiden laatutakuu. Vastaamme kauttamme tilattujen ruokatuotteiden laadun ja turvallisuuden kahden tunnin ajan toimituksesta sillä edellytyksellä, että kuljetuslaatikoita ei ole avattu tai tuotteita poistettu kylmä- tai lämpösäilytyksestä. Emme hyvitä käyttämättä jääneitä tuotteita.

8. Reklamaatiot. Mahdolliset reklamaatiot on esitettävä heti seuraavana arkipäivänä
kapteeni (at) warvitar.fi tai puh. 0400 639 106.  Emme vastaa tilaajalle sellaisesta vahingosta, joka aiheutuu lakon, työsulun, yleisen liikenteen pysähtymisen, tulipalon, sähkökatkoksen tai muun sellaisen meistä riippumattoman syyn takia (force majeure).

 

Pidätämme oikeuden muutoksiin tilaus- ja toimitusehdoissa sekä hinnastoissa.